Jaunumi


103271

AICINĀM PROJEKTA "LIVONIJAS KULINĀRAIS CEĻŠ" UZŅĒMĒJUS
23.11.2018


AICINĀM PROJEKTA "LIVONIJAS KULINĀRAIS CEĻŠ" UZŅĒMĒJUS – RAŽOTĀJUS UN RESTORĀNU, KRODZIŅU, VIESU NAMU PĀRSTĀVJUS pieteikties tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumam ar kopīgām pusdienām un iedvesmojošām sarunām! Pasākuma mērķis ir pulcēt vienkopus ražotājus un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus, lai klātienē satiktos, savstarpēji iepazītos, saņemtu sadarbības veidošanai nepieciešamo informāciju, kā arī gūtu ierosmes jaunām idejām un kopīgai sadarbībai.

◊◊◊

Pasākums notiks 28. novembrī no plkst. 10.30 – 15.00 Dikļu pils vēsturiskajā klētī, Dikļos.

Programmā:

1. Priekšpusdienas kafija un pasākumā pārstāvēto ražotāju produkcijas degustācijas;
2. Šefpavāru Mārtiņa Sirmā (3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt") un Jāņa Siliņa (Dikļu pils restorāns) "iedvesmas stāsti" par vietējo ražotāju produkcijas lomu restorānu ēdienkartēs;
3. Dalībnieku - ražotāju prezentācijas (katram 3 – 4 min), kurās viņi iepazīstinās ar uzņēmumu, tā piedāvājumu;
4. Šefpavāru M. Sirmā un J. Siliņa gatavotas maltītes, kas tapusi no ražotāju gādātiem labumiem, baudīšana;
5. Sadarbību veidošana, sarunas.
 

Pasākumu vadīs Uģis Melders, aktīvā tūrisma centra "Eži" radošais direktors.

Ražotājus un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus aicinām ņemt līdzi vizītkartes un reklāmas materiālus, kas iepazīstina ar uzņēmumu un tā piedāvājumu. Būsim sagatavojuši arī informatīvu, apkopojošu materiālu par pasākumā pārstāvētajiem uzņēmējiem, to kontaktinformāciju. 

Dalība pasākumā ir bez maksas. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 21. novembrim, aizpildot tiešsaistes pieteikumu: https://ej.uz/Livonija_uznemejiem.

◊◊◊

Rīkotājs: Vidzemes plānošanas reģions, Vidzemes uzņēmējdarbības centrs.



      Atpakaļ